Tűzoltóautó-piros cipőt kért a lányom a születésnapjára

Kislányommal először néztük meg Judy Garland-dal klasszikus Óz, a csodák csodája című mesét. Imádta minden percét, pillanatok alatt a kedvencévé vált. Nagyon tetszett neki Dorothy piros cipellője, azt mondta olyan színe van, mit a kisöccse piros játék tűzoltóautójának.

Persze rögtön szeretett volna ő is hasonló szép cipellőt, ezért hamar ki is használta az alkalmat, hogy ajándékot kérjen, hiszen közelgett a születésnapja. Természetesen nem mondtam nemet, rögtön böngészgetni kezdtem a webáruházak kínálatát, hogy hol is találhatok piros cipőt az én kincsemnek.

Nem is kellett sok időt a keresgéléssel töltenem, hiszen tudtam is, hogy hogy hol fogok először utánanézni az áhított piros cipőnek. A Tamaris női szandál webáruház | cipomarket.hu oldalt választottam, hiszen biztos voltam benne, hogy hamar meg fogom találni a megfelelőt. Nem is kellett csalódnom, ahogyan korábban sem.

Sokszor vásároltam már itt, és ez a cipőwebshop hamar a kedvenceim között találta magát. Köszönhető ez elsősorban a széles választéknak, mind márka, stílus, és anyagok tekintetében, nem beszélve a rendkívül kedvező árakról. Vannak itt félcipők, edzőcipők, csizmák, bokacsizmás, sneaker-ek de választottam már innen szandált és alkalmi cipőt is.

Legutóbb a Tamaris női szandálok között néztem szét a cipomarket.hu-n, amikor a klasszikus kis fekete ruhámhoz kerestem valami hozzáillőt, mert a régi szandim sarka már teljesen elkopott. Azért szeretem nagyon ezt a márkát, mert a modelljei stílusosak, divatosak és kényelmesek is egyben, ami eléggé ritka. Akár platform szandálokról, akár magassarkú cipőkről legyen szó, bármelyikben lehet sétákat tenni vagy áttáncolni egy éjszakát akár. Nagyon strapabíró és időtálló darabok, szinte elnyűhetetlenek és soha nem mennek ki a divatból. Én is könnyedén megtaláltam a megfelelőt, és a kedvező tapasztalatok alapján nekem azóta a Tamaris női szandál webáruház | cipomarket.hu a kedvencem.

Ráadásul a Tamaris márka modelljei ebben a webáruházban nagyon kedvező áron kaphatók. A forgalmazók folyamatosan kedveskednek akciókkal a vevők számára, melyek akár 70%os mértékűek is lehetnek.

Tamaris női szandál webáruház | cipomarket.hu

Nagyon bőséges a választék, de van részletes kereső és le is lehet szűrni a rengeteg terméket. Létezik kollekció nőknek, férfiaknak és természetesen gyerekeknek is. Nemcsak cipők, de táskák, pénztárcák és ruházati termékek is találhatóak a kínálatban. Lányomnak is megtaláltam az áhított szép piros cipellőt, nem kellett mást tennem, mint a szűrőt használni a webáruház baloldali menüjében. Örömmel láttam, hogy van a méretében, így a kiválasztott lábbeli egy kattintás múlva már a kosárban is volt. Általában munkahelyi címre szeretem a webes rendeléseimet kérni, mert elég sokat dolgozom, ezúttal sem tettem másképpen. Fizetési módok közül az utánvétest választottam.

A vásárlásokat a cipomarket.hu-n éppen ez az, ami kényelmessé teszi, hogy többféle szállítási és fizetési mód közül lehet választani. Ezen kívül elég rövid szállítási határidővel dolgoznak, hiszen a megrendelt termékek kivétel nélkül pár napon belül már meg is érkeztek.

A képek és a leírások a cipőkről részletesek, a megfelelő méret kiválasztását márkánkénti mérettáblázat is segíti. Az ügyfélszolgálatot kérés vagy kérdés esetén telefonon és emailen is el lehet érni, az elérhetőségek márkánként változnak. Az ügyintézés gyors, a hangvétel udvarias.

Mint korábban is, a rendelésem 2 nappal később már hozta is a futár a megadott munkahelyi címre. Ám, ajándék lévén a csomagot nem vittem haza, az irodában őrizgettem a jeles napig, amikor kislányom végre kibonthatta várva-várt ajándékát a születésnapján. Végre tulajdonosa lett egy tűzoltóautó-piros gyönyörű cipellőnek.