Nem tudom hogy melyik lakásbiztosítás a legjobb, de van aki segít benne!

A munkámból adódóan sajnos nagyon sok olyan esettel találkozom, amikor emberek élete megy tönkre egy kis figyelmetlenség miatt.

A lakástűznek rengeteg oka lehet a rossz vezetékektől kezdve az egyszerű balesetekig. Van, amikor egy bedugva hagyott hajvasaló, vagy egy eldőlt gyertya, esetleg egy el nem nyomott cigaretta vezet lakástűzhöz.

Ezeknek az eseményeknek nincsen semmi figyelmeztető jele, csak megtörténnek, nincs mit tenni vele.

Persze rengeteg megelőző lépés van, amiket valójában én sem teszek meg minden esetben. Ezek olyan dolgok, amik könnyedén kimennek az ember fejéből. Alapvetőnek gondoljuk, hogy nem hagyunk égő gyertyát magára, vagy nem hagyjuk egész napra bekapcsolva a hajvasalót, de az emberi feledékenység az határtalan.

Néha a legfontosabb dolgokat is elfelejtjük, mint mondjuk egy bankkártya pin kódja. Akkor hogyan emlékezhetnénk arra, hogy reggel félálomban lekapcsoltuk-e a kávéfőzőt, vagy kihúztuk-e a hajvasalót.

Az ilyen automatikus mozdulatokat a legnehezebb megjegyezni. Még diákkoromban sokszor volt, hogy egy délutáni program esetén a reggeli hajszárítást követően már indulás után rohantam vissza a lakásba megnézni, hogy kihúztam-e egyáltalán a hajszárítót, mert nem emlékeztem rá.

Balesetek tehát már csak az emberi feledékenységből és figyelmetlenségből adódóan is történtek és történnek is minden nap.

A lakástüzek másik nagy hányadát okozza villámcsapás. Ez egy olyan dolog, amire nem lehet felkészülni. Hiába van az embernek villámhárítója, az sem nyújt 100%-os védelmet. Nem minden esetben csap közvetlenül a lakásba a villám, de elég az is, ha egy közeli fa kap lángra és dől be a házba.

Az ilyenekre lehetetlen felkészülni. Sok olyan családot láttam, akiknek az otthona és a szépen felépített élete az egyik pillanatról a másikra dőlt romba

Az ilyen drasztikus változásokhoz van szükség lakásbiztosításra. A katasztrófát ugyan nem előzi meg egy lakásbiztosítás, de segíthet az újrakezdésben, hiszen a biztosítástól függően fizet is a biztosító a károk után.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy melyik lakásbiztosítás a legjobb, de sosem tudok erre egyértelműen válaszolni.

Ilyenkor általában a pannonsafe oldalára irányítom az érdeklődőket. A honlapon bővebben utána tudnak nézi a biztosításoknak és itt meg tudják mondani, melyik a legjobb lakásbiztosítás az országban.

A lakásbiztosítás megkötésekor mindig nagyon kell figyelni arra, hogy milyen események után fizet a biztosító és hogy milyen feltételekkel teljesülnek a kifizetéseik.

A pannonsafe oldalán több biztosítást is át lehet böngészni, itt mindenki talál egy olyat, ami az ő igényeinek a legjobban megfelel. Amennyiben pedig mégsem megy egyedül a választás, az ügyfelek rendelkezésére állnak a szakértőik.

Nem csak biztosításokkal foglalkoznak, de leginkább ilyen dolgok miatt ajánlom őket, hiszen a legtöbben ebben a témában kérnek tőlem segítséget.

Én sem értek igazán a pénzügyekhez, ezért rendszeresen náluk kötök biztosítást és hogyha valamilyen pénzügyi döntés előtt állok, akkor is tőlük kérek segítséget. Nekem nagyon tetszik az a stílus, ahogyan az ügyfelekhez viszonyulnak. Igazán segítőkészek és nagyon érthetően beszélnek a pénzügyekről. Mindenben segítenek, amiben nem tudok egyedül dönteni és még sosem csalódtam bennük.

Van az az életkor, mikor az embernek már van kedvenc biztosító cége. Azt hiszem, hogy ez jelenti az igazi felnőttséget. Nekem ők a kedvenceim, és mindenkinek ajánlom őket, aki épen biztosítóváltáson gondolkozik, vagy éppen biztosítót keres.

Nekem nagyon szimpatikus az is, ahogyan a cég vezetői hozzáállnak a világhoz, az instagram fiókjukat is rendszeresen követem, itt láttam például azt is, hogy fákat ültettek, ami nekem nagyon szimpatikus volt.

Megbízható és profi cég, akik nagyon értenek a biztosításokhoz, náluk biztosan nem éri meglepetés azokat, akik a kárukat szeretnék bejelenteni.