Most nem a tűzoltóságon vagyok – medence a családnak

medence webshop

A tűzoltóságok egyik feladatköre a tűzi-víz tároló medencének az ellenőrzése és karbantartása, de most nem erről a medencéről fogok nektek mesélni.

Ahogy bejött a jó idő, a feleségem már egyből megjegyzéseket tett arra, hogy szükségünk lenne egy medencére. Így rá is kerestem a medence webshop kifejezésre, hátha találok valami jót, és nagy meglepetésemre elég gyorsan megtaláltam egy nagyon szuper medence webshopot, vagyis a besrmarkt.hu-t. Nem csak egy, hanem több különböző méretű medence közül lehet választani. Van kisebb és nagyobb is. A kisebb medence körülbelül két és fél méteres átmérőjű, míg a legnagyobb 366 centiméter átmérőjű medence. Természetesen ebbe már jóval több vizet kell betölteni és többen is elférnek benne. A termékleíráson kívül a műszaki adatokat is nagyon részletesen felsorolják, így minden információt egy lapon meg lehet tudni a termékekről. Ez nagyon sokat segített abban, hogy gyorsan ki tudjuk választani a számunkra megfelelő medencét.

Az oldalon láttam, hogy a házhoz szállítás csupán néhány munkanapot vesz igénybe, mi ezt preferáljuk, de egyébként csomagpontra is lehet kérni, vagy az üzletben is át lehet venni a megvásárolt terméket. Az általunk kiválasztott medencére van fél év garancia, és ami még nagyon fontos, hogy az oldal jelzi azt is, hogy készletem van-e a termék, ráadásul még azt is lehet látni, hogy pontosan mikor lettek ezek az információk utoljára frissítve. Így biztosak lehetünk abban, hogy naprakész adatokat láthatunk, elég kicsi az esélye annak, hogy nem lesz kapható a megrendelt termék.

A sok információnak köszönhetően nem is kellett sok ahhoz, hogy kiválasszuk a felfújható medencét, ami a nyarunkat majd meg fogja könnyíteni. Gyors vásárlásra is lehetőséget biztosítanak, ami azt jelenti, hogy nem szükséges regisztrálni ahhoz, hogy a megrendelést le tudjuk adni. Mindenesetre azért én készítettem egy regisztrációt. Ahogy átfutottam az oldalt, úgy láttam, hogy lesz itt még bőven olyan termék, ami a későbbiekben hasznos lehet számunkra, ráadásul az is igen csábító, hogy regisztráció esetén egyedi kedvezményeket is adnak.

Hamarosan nálunk már be is indulhat a kerti strandolás, és nálatok?