Tűzoltó-ajándék gyertya helyett

Mindenkinek, aki közel van a tűzhöz, van legalább egy tűzoltó ismerőse. És egy tűzoltó ismerősnek egy évben legalább egyszer születésnapja is van. Míg a nőknek mindig gyertyát vagy bögrét ajándékozunk –tűzbiztonsági szempontból mindenképp ez utóbbit javaslom!- addig gyakran okoz fejtörést, hogy mit ajándékozzunk férfi barátainknak, családtagjainknak.

Legutóbb az unokatestvérem kért tőlem tanácsot, akinek a férje tűzoltó. Roland nagyon büszke a szakmájára, hozzáteszem, jogosan! És legalább ugyanilyen büszke a kislányára is, aki 4 hónapja született. Megint: hozzáteszem, jogosan!

Sokat agyaltunk, milyen egyedi ajándékkal lephetnénk meg Rolandot, majd az interneten böngészve, végül én találtam rá a megoldásra. (Büszke is voltam magamra, remélem, jogosan.) Találtam egy pólónyomtatással foglalkozó áruházat, a lolmarkt.hu-t és azon belül egy eszméletlen király pólót. A tűzoltó és friss apuka Rolandnak nem más felirat jár, mint „Én egy tűzoltó apuka vagyok, olyan, mint a normál csak sokkal menőbb”.  Ezen sokat már nem is gondolkoztunk utána, megrendeltük a pólót, amely 3 nappal később meg is érkezett. A visszajelzés, a csomag követése, az ügyfélszolgálat, és a szállítás is maximálisan profi volt, ezzel azért is volt szerencsénk, mert kicsit utolsó pillanatra hagytuk az ajándékvadászatot. A szülinapi köszöntés vasárnap volt. Az egész család összegyűlt, mindenki szívesen dajkálta a babát, úgyhogy a szülőknek relatíve gyerek-mentes délutánt biztosítottunk. Azt hiszem, eléggé egy húron pendül a család, mert az ünnepelt több tűzoltós/apukás témájú ajándékot kapott, de szerintem a legjobban a pólónak örült (oké, lehet, hogy elfogult vagyok). Roland azért örült, mert nagyon menő új viseletet kapott, mi pedig azért, mert ő örült. Meg persze azért is, mert jó lett a méret. Az unokatestvérem is jó választásnak tartotta az ajándékot, mert a jó minőségű anyagnak köszönhetően, ha szépen mosás után kiteregeti, vasalni sem kell, és mivel nagyon finom anyag, a kis karon ülő dajkálására is tökéletes.

Miután ekkora siker lett az ajándék póló-rendelés, visszanéztem a honlapra, és rengeteg különböző témájú, vicces, frappáns, egyedi pólót készítenek. Közeledik a karácsony, úgyhogy egészen biztos, hogy innen is válogatok még ajándékokat. Bár valószínű, hogy karácsony közeledtével kicsit hosszabb szállítási idővel kell majd számolnom, és igazán nem hagyhatom a rendelést az utolsó pillanatra, azért biztos, hogy sok ismerősömnek, családtagomnak tudok majd innen vásárolni.

Tehát tűzoltó és nem tűzoltó ismerőseidnek ajándék ötletekért jó szívvel ajánlom a lolmarkt.hu-t.