Nesszeszerrel leptem meg tűzoltó bátyámat

Talán senki számára nem kérdés: a tűzoltók munkája nagyon változatos, ugyanakkor elképesztően veszélyes is és sok köze nincsen az amerikai filmekben látott “habos-babos” élethez… én nagyon tisztelem a munkájukat és az elhivatottságukat, a magam részéről én szerintem képtelen lennék rá – ellenben a testvéremmel, aki maga is tűzoltó. Sajnos voltunk már közel ahhoz, hogy elveszítsük őt, azóta sokkal jobban megbecsüljük egymást és időről-időre kedveskedünk egymásnak valamilyen aprósággal.

Így esett, hogy látványosan szükségessé vált egy új nesszeszer beszerzése a számára, a régi már nagyon elkopott – ezért felkerestem az általam már ismert és nagyon szeretett https://www.annataska.hu/ oldalt, hogy ott keressek neki egyet. Ugyan nem sok, de szerencsére férfi nesszeszer is akadt egy pár, amelyek közül tudtam választani – és meg is lett az ideális, nem kellett más webáruházat keresnem a rendeléshez. Nagyon kedveltem ezt az oldalt, már csak azért is, mert rendszerint nagyon gyorsan, néhány nap alatt kiszállítják a megrendelt termékeket, ráadásul nagyon kedvező szállítási költséggel. Többféle szállítási mód közül tudok választani, én mivel elég sokat jövök-megyek, a csomagpontos megoldást nagyon szeretem – arról meg még nem is beszéltem, hogy szuper a hűségpontos rendszerük, természetesen én is rendszeres vásárlójukká váltam.

Kiválasztás után rögvest megrendeltem a kiszemelt nesszeszert, amit napokon belül át is vettem és adtam oda egészen fellelkesült testvéremnek – rögtön arról érdeklődött, hogy honnan szereztem, mert sokkal jobban tetszett neki, mint az előző, amely már nagyon megérett a cserére…