Ilyen kritikus munka hátterében kulcsfontosságú a folyamatos nyomtatási lehetőség

Kiélezett helyzetek

Egy tűzoltóállomás koordinátorának lenni igencsak megterhelő feladat. Na persze nem fizikai értelemben, mint maguknak a tűzoltóknak. Azt semmi nem múlhatja felül, különösen egy, az ő szempontjukból előnytelen nap eseményeit figyelembe véve. Az egyik legrosszabb például a nagy esőzésekkel kísért viharos időjárás.

A fokozott hirtelen csapadékmennyiség miatt akár kicsi patakok is eláraszthatnak komplett falvakat vagy városrészeket. Pincék, alagsori garázsok telnek meg vízzel, mindenhol szivattyúzni kell. Akár össze is dőlhet néhány rossz állapotú vályogház, így sokszor életmentő akciókra is sor kerül.

A viharos szél hatalmas faágakat törhet le, vagy gyökerestül csavarhat ki óriási fákat. Ezeknek meggyengülését az is okozhatja, hogy a lezúduló vízáramlat mélyen kimossa a gyökerei körül a talajt, így már könnyen a szél áldozatává válnak. A faágak, kidőlt fák megrongálhatják a villanyvezetékeket, több tízezer ember maradhat áramellátás nélkül az ítéletidőben.

Végül egy váratlanul betörő vihar a közutakon is óriási káoszt okozhat. Megszaporodnak a balesetek, sérültek tucatjait kell sürgősen összeroncsolódott autók börtönéből kiszabadítani. Mindez szintén a tűzoltók feladata, akik tehát láthatjuk, sokszor mindennel kell, hogy foglalkozzanak, csak épp tűzoltással nem. De ha még közben hagyományos tűzesetekhez is riasztják őket, onnantól kezdve ember legyen a talpán, aki tudja mindezt teljesíteni. És persze a munkaszervező dolga is végeláthatatlanul megszaporodik.

Folyamatos tintapatron rendelés kell a fennakadás nélküli szervezéshez

A szervező feladata a tintapatron rendelés, hogy folyamatos legyen az utánpótlás a nyomtatóhoz. Ilyen feszített tempóban végzett munka közben egyszerűen megengedhetetlen, hogy egy nyomtatópatron kifogyás miatt megálljon az élet az adminisztrációs oldalon. Ha nincsenek időben kifüggesztve a tűzoltóállomáson a pontos beosztások, az előre tervezett kivonulások, a csapatösszeállítások, az jócskán hátráltatja a megfelelő működést. De az is hátrányos a dolgozóknak, ha nem olvashatók a hosszú távú munkarendek. Nehogy ilyen hiba jelentse a porszemet az érzékeny gépezetben! Minden hasonló hátráltató tényezőt ki kell küszöbölni. A nyomtatoalkatresz.hu tökéletes partner ebben, hiszen ingyenesen és meglepően gyorsan szállítják házhoz a patronokat, tonereket, dobokat, fixálókat, transzfereket. Egyszóval mindent, ami a nyomtatók üzemeltetéséhez szükséges.

A kiszállításon ugyan nem fog múlni!

Ha a rendelés délig beérkezik egy adott munkanapon, akkor a kiszállítás akár már másnap megtörténhet vagy legfeljebb 2 munkanapon belül. Ez azokra a tételekre érvényes, melyeknél zöld pipa látható. Ha a pipa kék színű, akkor sem kell várhatóan 4 napnál hosszabb kiszállítási időre számítanunk. Sőt, akár ebben az esetben is megérkezhet a termék már másnapra, csak itt nem tudják garantálni. Ugyanez vonatkozik a narancssárga homokórával megjelölt termékekre is, de ezeknél az ügyfélszolgálat visszajelzése a mérvadó a kiszállítás idejére vonatkozóan. Minden esetben a tintapatron rendelés után minél gyorsabban igyekszik a nyomtatoalkatresz.hu csapata visszaigazolni a pontos szállítási dátumot.

A szállítás minden rendelésre teljesen ingyenes, ami egyedülálló szolgáltatás a piacon. Bármelyik szállítási módot választjuk is, a nyomtatoalkatresz.hu arra törekszik, hogy a tintapatron rendelés után minél hamarabb megtörténjen a kiszállítás.

A logisztikai partnerük a GLS, mely kétféleképpen is vállal kiszállítást. Ha házhozszállítást választ a vásárló, akkor biztosítania kell, hogy aznap 8-17 óra között a megadott címen tudjon tartózkodni vagy ő maga, vagy más valaki, aki át tudja venni a tintapatron rendelést. Ezen a napon belül a kiszállítást aznap reggel egy 3 órás intervallumra szűkítik, hogy könnyebb legyen vele tervezni. A másik lehetőség a GLS CsomagPont használata. Számtalan kisbolt és benzinkút nyújtja azt a szolgáltatást, hogy náluk teljes nyitvatartási időben 5 napon belül bármikor átvehető a küldemény. Ez azoknak a vásárlóknak ideális, akik nem tudják előre megtervezni a napjaikat. Így a saját részről legkedvezőbb időpontra időzíthető az átvétel. Mindkét esetben az átküldött csomagszámmal nyomon követhető a kiszállítás státusza.

A nyomtatoalkatresz.hu saját maga is végez kiszállítást. Ezt az opciót elsősorban szerződéses ügyfelek részére, nagyobb mennyiségek esetén alkalmazzák, ha a cím földrajzi elhelyezkedése lehetővé teszi. Ez a lehetőség a tűzoltóságok számára valószínűleg nem alternatíva, de a GLS házhozszállítás ideális, hiszen a tűzoltó-állomásokon folyamatosan tartózkodnak ügyeletesek.