A tűzoltás és a motorgumik

Van egy tűzoltó haverom, és elég durva dolgokat szokott mesélni. Minden tiszteletem neki, hogy így állja a sarat! Mellette az én kis irodai melóm szinte semminek tűnik, pedig én is gyakran fogom a fejem a feladataim meg az ügyfelek miatt, de a tűzoltók pedig konkrétan életeket mentenek… Azért pszichésen és fizikailag is nagyon topon kell lenni egy ilyen munkához, hiszen a minden értelemben megterhelő esetekből nincs hiány, ugyanakkor vannak szívet melengető történetek is. Volt olyan például, hogy a tűzoltókat hívták, hogy leszedjenek egy nagyon félős, háromlábú cicát egy magas fa tetejéről.

Ellenben ha a motorokról van szó, akkor csak pozitív dolgok jönnek szóba! Például sokat emlegetjük magunk között az egyik közös nagy felfedezésünket, a www.motortire.hu webshopot, ahonnan néhány pillanat alatt, azaz szuper gyorsan, ráadásul egyszerűen és maximálisan kényelmesen vásárolhatunk, ha motorgumikról van szó. Nem gondolom, hogy akad jobb ajánlat a piacon, mint amivel ők rukkolnak elő, érdemes megnézni például a most futó páros akciójukat… Ráadásul a www.motortire.hu új és használt motorgumit egyaránt forgalmaz, így a speciális igényeknek és a pénztárcabarát lehetőségeknek is eleget tesznek. A szakértői csapat a legjobb minőségű motorgumikat forgalmazza, amelyeket a www.motortire.hu kezdőoldalán található motorgumi kereső segítségével könnyen megtalálhatjuk, felfedezhetjük őket. Mi már nem is rendelünk senki mástól, csak erről az oldalról. Azt azért érdemes tudni, hogy helyileg Budapesten, a Méta utcában találhatóak, és például autószereléssel is foglalkoznak – ez csak egy extra infó azoknak, akik a közelben élnek. De az se csüggedjen, akinek ez nem elérhető távolság – pont azért van a webshop, hogy mindenki kényelmesen meg tudja oldani a vásárlást.

Robogó gumi szereléséről van szó? A motorgumi értékesítés és szerelés mellett ez is lehetséges náluk. Látszik tehát, hogy egy sokoldalú, több igényt is lefedő helyről van szó, ahol igazán komolyan veszik a motorokat. A Youtube csatornájukon ráadásul extra tartalmak is elérhetők, szóval érdemes őket követni azon a felületen is!