A tűzoltók szivattyúztak, a vizgazfutesszerelo24 csatornázott

Volt egy villámárvíz nálunk néhány éve. Töméntelen mennyiségű eső zúdult a településünkre, percek alatt tengerré változtatva a várost. 10-15-20 évente egyszer van ilyen és persze a vízelvezető rendszerek, csatornák ilyenkor kőkeményen levizsgáznak. A miénk sajnos megbukott legutóbbi ilyen alkalommal. Az alagsort kb. tíz perc leforgása alatt méteres víz lepte el, nem is tudtunk boldogulni a tűzoltók segítsége nélkül. Ők egész éjjel házról-házra jártak és ott segítettek, ahol csak tudtak szivattyúzni a rengeteg vizet.

Hozzánk is elértek végül és igen hálásak voltunk a nekik. Még soha nem állt elő olyan helyzet az életemben, ahol a tűzoltók segítségét kellett volna kérnünk, de most maximális emberséggel, és segítőkészséggel találkoztunk részükről. Kemény munka az övék mert kizárólag csak ilyen tragédiáknál értesítik őket, ahol bizony az emberek ki vannak szolgáltatva nekik a bajban.

Amikor valamennyire sikerült kitakarítanunk és kihevertük a sokkot is, elhatároztuk, hogy rendbe rakatjuk és kitisztíttatjuk a csatornáinkat. Olyan vízelvezetést szerettünk volna kiépíttetni, amely képes megbirkózni az ilyen szélsőséges vis maior okozta helyzetekkel is, mint egy villámárvíz például.

Igen ám, de felmerült a kérdés, hogy ki is legyen a kivitelező. Többféle céget is találtunk az interneten, de a vizgazfutesszerelo24-re esett a választásunk, ők voltak a legszimpatikusabbak. A honlapjukon található információk alapján nagyon korrekt és profi cégnek tűntek. Több évtizedes tapasztalattal, felkészült szakemberekkel, gyorsan, pontosan és korrekt árakon dolgoznak.

Tárcsáztuk a honlapon található számot, és elmondtuk, hogy hogyan is jártunk, mi is történt legutóbb, amikor az ereszcsatornák, és a vízelvezetés nem működött megfelelően, nem tudta elnyelni a rengeteg vizet. Megkérdeztük, hogy foglalkoznak-e ilyesmivel, és legnagyobb örömünkre igen volt a válasz. Esőcsatornát, szennyvízcsatornát és légcsatornát érintő feladatokat is vállalnak, legyen az házon belül, vagy kívül. Nemcsak karbantartásban és tisztításban, de tervezésben, kiépítésben és telepítésben is nagy gyakorlattal rendelkeznek.

Vízszereléssel kapcsolatosan vállalnak még víznyomó és lefolyó hálózat javítást, WC-, zuhanykabin-, fürdőkád telepítést. Bátran hívhatjuk őket duguláselhárítással kapcsolatosan is, akár a WC, vagy a mosogató, vagy a mosdó duguljon is el.

Ezek mellett gáz- és fűtésszereléssel is foglalkoznak. Szakembereik jártasak gázkészülékek, a legkülönfélébb típusú és márkájú gázbojlerek és gázkazánok szervizelésében és javításában. Ezek között a nyílt égésterű, a zárt égésterű turbó, vagy a zárt égésterű kondenzációs kazánokhoz is értenek. Ha a kazán nem úgy fűt, ahogy kéne, nehezen kapcsol be, furcsa zajokat ad ki működés közben már ilyenkor érdemes tárcsázni a számukat. Honlapjukon is azt javasolják, hogy nem érdemes megvárni, amíg teljesen felmondja a szolgálatot inkább minél hamarabb értesítsük a szakembert, mielőtt még nagyobb baj következne be.

vizgazfutesszerelo24

Egyeztettünk egy időpontot, hogy mikor tudunk otthon lenni, és fogadni őket, hogy átbeszéljük a konkrét elképzeléseinket, hogy miről is lenne szó. Néhány napon belül felkészült, korrekt szakember érkezett, aki azon kívül, hogy nagyon tudta a dolgát, még hasznos tanácsokkal is ellátott miket. Elmondta, hogy milyen anyagokat és honnan érdemes beszerezni, amelyek tartósak és ár-érték arányban kiválóak.

A megbízásban szereplő feladatokkal néhány héten belül elkészültek. Gyorsan és pontosan dolgoztak. Az elvégzett munkáról számlát is kaptunk. Én nagyon elégedett voltam velük, és azóta bármelyik ismerősömnek van víz-, gáz-vagy fűtésszereléssel kapcsolatos gondja én csakis őket szoktam ajánlani.

Igaz, azóta még nem érte el özönvízszerű eső a házunkat, de biztos vagyok benne, hogy ha lesz is ilyen, akkor nem lesz majd szükségünk a tűzoltók segítségére.